Funksjonell Trening

NYBEGYNNERKURS STARTER SNART!

Fysiotrimmen AS driver med funksjonell trening i Liedbygget! Vi vil anbefale alle som ønsker å komme i toppform på rekordtid å ta turen innom oss for å lære mer om Funksjonell trening og bli med på en av våre introtimer eller komme på nybegynnerkurs (annonseres fortløpende på vår webside). Øktene er morsomme og krevende, men alle kan være med uansett fysisk form da vi skalerer og tilpasser øvelsene til hver enkelt deltaker. Funksjonell trening er et selvstendig konsept og fungerer således som et eget "senter i senteret". Det innbærer at det vil bli egne medlemsavgifter for å delta. Prisene vil være noe høyere enn vanlig medlemsskap ved Fysiotrimmen AS. Dette fordi det er ressurskrevende og innebærer tettere oppfølging og coaching fra våre instruktører. Til gjengjeld vil du få en unik treningsopplevelse som aldri blir kjedelig og er ekstremt artig og motiverende. For å bli medlem hos oss må du gjennom et obligatorisk nybegynnerkurs som går over 4-5 timer. Dette kan på mange måter sammenlignes med kurs med personlig trener da vi kjører små grupper med få deltakere av gangen. Du vil få en grundig teoretisk og teknisk innføring i konseptet og lære grunnleggende prinsipper og øvelser. Dette er viktig for å mestre teknikk og trene på en trygg og effektiv måte. Når du er medlem hos oss kan du selvfølgelig ta del i våre øvrige treningstilbud. Familierabatter på treningsstudioet vil fremdeles gjelde. Feks vil familiemedlem/samboer til en som har medlemsskap på funksjonell trening beholde sine rabatter ved Fysiotrimmen for vanlig medlemsskap.PRISER:

Ingen innmeldingsavgift

NYBEGYNNERKURS: 500,- om du ikke vil bli medlem. Gratis om du melder deg inn.

AVTALEGIRO 12 MND BINDING (inkl. medlemsavgift): 690,- (590,- STUDENT).
AVTALEGIRO 6 MND BINDING (inkl. medlemsavgift): 890,- (790,- STUDENT)


HVA ER FUNKSJONELL TRENING?

Funksjonell trening er et mest mulig komplett fitnessprogram som er konstruert for å ivareta alle fysiske egenskaper. Ved å hente elementer fra turn, styrkeløft, vektløfting og diverse utholdenhetsidretter og kombinere disse på et utall forskjellige måter vil man jobbe not og øke sin fysiske kapasitet, både når det gjelder styrke,utholdenhet, beveglighet, koordinasjon osv.


Funksjonell trening kan defineres som:

«Varierte funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet».

Intensitet = Kraft x distanse delt på tid eller enkelere sagt: Hvor mye arbeid eller kraftutvikling man kan skape i et gitt tidsrom. På bakgrunn av dette kan man enkelte måle effekten av det vi gjør i en økt.

Funksjonelle øvelser: Helkroppsbevegelser som er naturlige og har god overførbarhet til det daglige liv. Feks: løfte, skyve, dra, hoppe, klatre, løpe, kaste. Du vil ikke finne maskiner med vektmagasin eller se isolasjonsøvelser som feks bicepscurl i øktene vi bruker.

Konstant varierte: Når du er medlem hos oss vil du aldri oppleve at en økt er lik fra en dag til den neste. Øktene og øvelsene varierer hele tiden i lengde og intensitet. Det er nettopp dette som gjør funksjonell trening så utrolig gøy og motiverende. Selv om treningen er konstant variert er det likevel et system i det. Etterhvert som du blir mer kjent med konseptet vil du lære deg å programmere selv. På den måten kan du feks legge mer vekt på dine svakheter og i perioder prioritere bestemte ting du ønsker å forbedre deg på. Kanskje vil du øke din maksstyrke, klare å ro 10.000 meter på kortest mulig tid eller lære deg å stå eller gå på hendene. Kanskje vilo du klare å klare en ny ting du ikke har klart før!!

Et annet meget viktig punkt med funksjonell trening hos oss er fellesskapet med de andre medlemmene på timene. Dette gjør at mennesker knytter bånd, ved å jobbe sammen og motivere hverandre til å yte deres beste hver gang! Det er vitenskapelig bevist at det å trene målrettet sammen med andre øker effektiviteten!

Ønsker du å bli medlem hos oss?

Bli medlem!